حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است

دستور پزشکیان برای کنترل بازار همزمان با طرح کالابرگ

سخنگوی دولت گفت: رئیس جمهور امروز به تیم اقتصادی دولت دستور دادند که تمرکزشان را بر بازار داشته باشند به گونه‌ای که مردم و معیشت مردم آسیب نبیند و طرح کالابرگ کالا‌های اساسی تا بعد از ایام نوروز ادامه دار به مردم تحویل داده شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت با اشاره به جلسه چند ساعته امروز هیئت دولت خاطرنشان کرد: رئیس جمهور امروز به تیم اقتصادی دولت دستور دادند که تمرکزشان را بر بازار داشته باشند به گونه‌ای که مردم و معیشت مردم آسیب نبیند.

وی در ادامه گفت: رئیس جمهور دستور دادند که اعتباری که برای کالا برگ الکترونیک در نظر گرفته شده به گونه‌ای باشد که قابل ادامه باشد برای طول سال و به خصوص ایام بعد از نوروز، به طوری که مردم بتوانند از کالابرگ کالا‌های اساسی خود را دریافت کنند. مهاجرانی در ادامه گفت: حتماً در ایامی که از ماه رمضان تا نوروز خواهیم داشت شاهد این خواهیم بود که انشاالله در دو نوبت این کالابرگ الکترونیک که با تنوع در اقلام اساسی هست به مردم داده شود به طوری که سفره مردم تامین شود.

باید تبیین شود که چرا در این زمان مذاکره هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست

وی در ادامه گفت: یکی از نکات مهم دیگری که امروز مطرح شد این بود که تبیین بشود که چرا در این زمان مذاکره هوشمندانه عاقلانه و شرافتمندانه نیست و تبیین این موضوع در این نهفته است که به هر حال رئیس جمهور آمریکا با لبخند و با یک در واقع ادبیات و زبان چرب و نرم سندی را امضا کرد که معنای فشار حداکثری بر کشور را دارد و این معنای رفتار دوگانه است چرا که ما میگوییم تجربه ثابت کرده که اینها غیر قابل اطمینان هستند و دلیلش هم همین رفتار دوگانه شان است.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: در این جلسه تاکید همه اعضای هیئت دولت و رئیس جمهور و اعضای کابینه این بود که با حفظ انسجام در راستای ایجاد حفظ ثبات و معیشت مردم تلاش بکنیم و انشالله به گونه‌ای بتوانیم حرکت بکنیم که قدردان مردم عزیزمان باشیم./ تابناک 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار